Nathalie Baker – Digital Doer på Ants

I min roll som Digital Doer jobbar jag främst med social selling där mycket såklart handlar om den sociala förmågan. Att kunna nätverka med människor och väcka ett intresse hos dem för ett företag eller en produkt. Att få ha gjort detta för ett välkänt företag inom marknadsföring har varit kul och lärorikt. Responsen har i princip enhälligt varit positiv. Det känns superkul att få vara startskottet för många roliga och givande samarbeten och att få vara länken som påbörjar relationer mellan företag.

Ett koncept vi testat nu är rundabordssamtal. Där bjuds chefer inom ett visst område in till att förutsättningslöst dela idéer med varandra och diskutera olika utmaningar de stöter på i sitt dagliga innovationsarbete. Det ska bli spännande att få höra utkomsten av samtalen. Likaså se om det ger några ringar på vattnet i framtiden.

– Nathalie Baker, Digital Doer

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!