Intervju med Rebecka Jarnroth

Hugo Jansson

Vår Researcher Rebecka Jarnroth om sina första tillsättningar: ”Att ha fått sina första tillsättningar är väldigt kul och känns som ett bevis på att jag har gjort ett bra jobb! Det roligaste är även att jag är den som tar första kontakt med kandidaterna och sedan följer alla steg fram tills att de skriver på avtalet och får jobbet. Det gör att man skapar en god kontakt med kandidaterna och jag har lärt mig väldigt mycket av det. Det bästa med Ants är alla grymma kollegor som jag vet finns där i alltifrån att svara på en arbetsrelaterad fråga eller om jag bara vill dela med mig av något kul. Detta tror jag är sällsynt för oss som är konsulter vilket gör mig väldigt glad och tacksam att få vara en del av detta team.”

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!