Nästa steg i Syrienprojeket

Nu är det äntligen dags för Ants och Tobii att ta nästa steg i Syrienprojektet. På måndag åker de som varit involverade i projektet till Istanbul. Processen påbörjades redan under hösten med Skype-intervjuer och tester. Nu är det dags för sista steget med intervjuer på plats med slutkandidaterna.

Sofia på Ants berättar om urvalet

Många av personerna som har fått en inbjudan till ”Assessment Day” har rest långt för att träffa Tobii i Istanbul och Sofia Odéen från Ants är nöjd med urvalet ”Vi har verkligen fått stort gensvar och bra kandidater, annonsen har blivit väldigt uppmärksammad och kandidater har till och med tipsat sina vänner”.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!