Managerad konsulthantering

I en organisation som växer fort uppstår ofta behovet av att ta in konsulter innan rekryterad personal kommit på plats, för att täcka upp tillfälliga toppar eller för att införa ny kunskap i organisationen. Duktiga konsulter kan tillföra mycket i en utvecklingsorganisation. Många gånger sker dock upphandlingen av konsulter på ett ostrukturerat sätt ofta baserat på chefers personliga kontakter vilket leder till högre priser än nödvändigt och bristande utbud i stressade lägen. Konsultuppdrag har även en tendens att dra ut på tiden där konsulter blir kvar i flera år och i praktiken fungerar som anställda. Vi hjälper dig att identifiera dina strategiska konsultbehov över tid, utforma lämpliga avtal med rätt leverantörer och skapa processer för konsultupphandlingen och konsultersättning mot anställda. I de flesta organisationer med lite större behov finns bokstavligen många miljoner att tjäna varje år .

Kontakta oss så hjälper vi dig med en första analys.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!