IT-konsult

IT-konsulter i Stockholm och Uppsala
IT-konsulter i Stockholm och Uppsala

IT-konsulter från Ants Tech Recruiters är starkt efterfrågade i Stockholm och Uppsala. Våra kunder uppskattar våra rimliga priser på generell kompetens och vår tillgång till kvalificerad spetskompetens.

Ett erbjudande vi har för att lösa resursfrågan hos våra kunder i Stockholm och Uppsala är våra konsulter och vår konsultförmedling. Vi hyr ut och förmedlar konsulter inom utveckling och drift till både kortare och längre uppdrag. Vår stora erfarenhet av att matcha kompetens inom IT säkerställer att du får vad du efterfrågar till ditt uppdrag.

Att anlita IT-konsulter är ett effektivt svar på kompetensbristen i Stockholm

Bristen på teknisk kompetens är stor i Stockholmsområdet. Att anställa de IT-resurser som behövs på utvecklings- och driftavdelningar är en stor utmaning och kräver stora resurser. Att anlita IT-konsulter (konsulter inom drift och utveckling) är ett smidigt sätt att komma runt problemet och efterfrågas ofta av våra kunder. Med en månads varsel kan vi leverera konsulter med både generella erfarenheter och spetskompetenser inom de flesta specialiteter inom IT.

IT-konsulter ger flexibilitet

Genom att använda IT-konsulter i din organisation kan du smidigt anpassa din organisation när förutsättningar förändras. Att få IT-konsulter på plats går betydligt snabbare och smidigare en att anställa egen personal. Ofta kan en IT-konsult vara på plats och leverera inom en månad efter att behovet har identifierats. Det är även betydligt lättare att anpassa organisationen kompetensmässigt när man använder konsulter. Så länge man är beredd att betala marknadspriset för det finns även specialister på specifika tekniker och programmeringsspråk att tillgå smidigt och med någorlunda kort varsel.

Missa inte