IT-konsult

Rekrytera Utvecklingschef med Ants

Tidigare erbjöd Ants även att hyra ut en IT-konsult i Stockholm, men efter försäljningen av Ants IT satsar vi idag endast på rekrytering av IT-kompetens. Med vår kännedom om IT-branschen kan vi dock vara till hjälp och rekomendera bra konsutbolag som kan stärka upp verksamheten under tiden vi hittar rätt person till ert företag. 

Det finns både för- och nackdelar med att ta in en IT-konsult istället för att rekrytera och anställa. Fördelarna består bland annat i att det går fort och du får in den kompetens du saknar direkt. Du kan även ta in en konsult under perioder där det är extra mycket att göra, för att sedan låta de gå när allt går tillbaka till normalt tempo och den normala arbetstyrkan klarar av arbetet.

Det finns även stora fördelar med att rekrytera den en person med rätt kompetenser till sitt företag. En anställd kommer alltid att känns mer för ditt företag än en konsult och är en mer långsiktig lösning. Dessutom är det i längden billigare att rekrytera än att ta in en konsult.

Ants hjälper dig hitta en IT-konsult

Bristen på IT-kompetens är stor i Stockholm

Idag är det stor brist på kompetens inom IT i Stockholm vilket gör att företagen fightas om utvecklarna och dess eftertraktade kompetenser. Vi på Ants Tech Recruiters är vana att hjälpa företag hitta rätt personer som kan bli långsiktiga hos er och bidra med sin eftertraktade kompetens. Många företag rustar nu även för en eventuell lågkonjuktur med den mer kostnadseffektiva stratagin att anställa istället för att ta in fler konsulter.

IT-konsult ger flexibilitet under tiden vi rekryterar

Vi på Ants har en god kännedom om IT-branschen och kan hjälpa er ta in en bra konsult under tiden vi hjälper er med rekryteringen. Då vi tidigare varit verksamma inom uthyrning av IT-konsulter så vet vi vad som är viktigt hos en konsult och vart de bästa och mest prisvärda IT-konsulterna finns.

Kontaka oss om du är i behov av att rekrytera kompetens inom IT. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!