Digital Doers – Ants nya satsning

Digital Doers är ett nytt koncept hos oss på Ants. Ett av huvudskälen till varför Ants Tech Recruiters är så framgångsrika i att hitta, attrahera och rekrytera utvecklare till våra kunder är att vi vet hur man säljer digitalt. Under senaste halvåret har vi även börjat hjälpa våra kunder med att marknadsföra sig digitalt. Även att framgångsrikt jobba med Social Selling. Framför allt stärker detta ytterligare våra rekryteringsprodukter. Med framgång hjälper vi dock numer även kunder att göra fler och bättre affärer.

Just nu utvärderar vi nya modeller att bygga marknad och försäljning digitalt. För oss och för våra kunder. Vi säkerställer resultat och bygger ett ytterligare affärsområde: Ants Digital Doers.

Här kan du läsa om vad Ants Digital Doer Nathalie Baker gör om dagarna.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!