Data istället för magkänsla-  en kurs i kompetensbaserad intervjuteknik

För en tid sedan höll våra rekryteringskonsulter, Emma och Sofia, en 3-timmars workshop kring kompetensbaserad intervjuteknik hos vår kund Exillum. Temat var hur man går till väga för att grunda sin rekrytering på data istället för en magkänsla. Utbildningen innehöll forskning på området som sedan blev underlag för praktiska övningar och diskussionstoner. Läs mer om hur man kan frångå att gå på magkänsla vid rekrytering här.

”Det var lite annorlunda att göra det på engelska men det var väldigt lyckat och många tyckte det var intressant och hade olika tankar och funderingar kring hur de själva kan applicera detta i praktiken” – Emma Forsberg

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!