Ants startar ett internationellt rekryteringsprojekt tillsammans med Benify

Vi är väldigt glada att berätta att vi har startat upp ett nytt internationellt rekryteringsprojekt tillsammans med företaget Benify. De är ledande inom HR-tech. Projektet går ut på att rekrytera minst fem javautvecklare från mellanöstern. Vi tar en första kontakt ifrån Sverige för att sedan göra ett urval av kandidater som vi tillsammans med Benify kommer träffa i Istanbul.

Just nu pågår arbetet med att hitta kandidaterna via LinkedIn och utvalda kanaler som exempelvis Dubarah, IranTalent och Kariyer. I ett nästa steg blir kandidaterna intervjuade via Skype och får genomgå ett kodtest. Därefter väntar det slutliga urvalet för träffen i Istanbul görs.

Enligt Dan från Ants ser det redan väldigt lovande ut:

Det är kul att få så bra respons när jag kontaktar folk, det finns många riktigt duktiga personer som är öppna för att flytta till Sverige”

coding-924920_960_720

Ants har ett internationellt rekryteringssammarbete med Benify

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!