Ants startar ett internationellt rekryteringsprojekt tillsammans med Benify

Vi är väldigt glada att berätta att vi har startat upp ett nytt internationellt rekryteringsprojekt tillsammans med företaget Benify. De är ledande inom HR-tech. Projektet går ut på att rekrytera minst fem javautvecklare från mellanöstern. Vi tar en första kontakt ifrån Sverige för att sedan göra ett urval av kandidater som vi tillsammans med Benify kommer träffa i Istanbul.

Just nu pågår arbetet med att hitta kandidaterna via LinkedIn och utvalda kanaler som exempelvis Dubarah, IranTalent och Kariyer. I ett nästa steg blir kandidaterna intervjuade via Skype och får genomgå ett kodtest. Därefter väntar det slutliga urvalet för träffen i Istanbul görs.

Enligt Dan från Ants ser det redan väldigt lovande ut:

Det är kul att få så bra respons när jag kontaktar folk, det finns många riktigt duktiga personer som är öppna för att flytta till Sverige”

coding-924920_960_720

Ants har ett internationellt rekryteringssammarbete med Benify

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.