Ants i Almedalen

Ants Tech Recruiters var på besök under Almedalsveckan

Ants – code at heart på Almedalsveckan

 

Nu har den 38e veckan i Almedalen avslutats och vi är tillbaka i Stockholm efter några intensiva dagar i Visby. Ants fanns representerade under hela veckan. Inte minst av vår VD Hugo Leichsenring och vår vVD Carl-Johan Hamilton som åkte dit redan i början på veckan.

Förutom mingel och middagar deltog Carl-Johan i seminariet ”Utan företag ingen integration”  (LÄNK). Hugo, som är aktiv i Företagarnas styrelse, spenderade veckan tillsammans med dem. Företagarna hade ett välfyllt schema och en stor närvaro online. Günther Mårder, Företagarnas VD, vann priset för Årets digitala kommunikatör.

Elin från Ants hade en positiv upplevelse av Almedalen

Majoriteten från Ants var inte där för att anordna föreläsningar utan för att lyssna. ”Det var min första gång på Gotland men förutom att det var trevligt så var det väldigt givande att ta del av alla intressanta samtal och seminarium” säger Elin från Ants som var där onsdag-fredag.

Hon fortsätter att berätta. ”Man kunde se att det fanns trender i vilka ämnen som avhandlades under veckan och det fanns mycket som handlade om integration och om digitalisering vilket verkligen är passande utifrån vad Ants jobbar med”.

Skärmklipp

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!