Ants i Almedalen

Ants Tech Recruiters var på besök under Almedalsveckan

Ants – code at heart på Almedalsveckan

 

Nu har den 38e veckan i Almedalen avslutats och vi är tillbaka i Stockholm efter några intensiva dagar i Visby. Ants fanns representerade under hela veckan. Inte minst av vår VD Hugo Leichsenring och vår vVD Carl-Johan Hamilton som åkte dit redan i början på veckan.

Förutom mingel och middagar deltog Carl-Johan i seminariet ”Utan företag ingen integration”  (LÄNK). Hugo, som är aktiv i Företagarnas styrelse, spenderade veckan tillsammans med dem. Företagarna hade ett välfyllt schema och en stor närvaro online. Günther Mårder, Företagarnas VD, vann priset för Årets digitala kommunikatör.

Elin från Ants hade en positiv upplevelse av Almedalen

Majoriteten från Ants var inte där för att anordna föreläsningar utan för att lyssna. ”Det var min första gång på Gotland men förutom att det var trevligt så var det väldigt givande att ta del av alla intressanta samtal och seminarium” säger Elin från Ants som var där onsdag-fredag.

Hon fortsätter att berätta. ”Man kunde se att det fanns trender i vilka ämnen som avhandlades under veckan och det fanns mycket som handlade om integration och om digitalisering vilket verkligen är passande utifrån vad Ants jobbar med”.

Skärmklipp

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer