Ants årsresumé 2015

Årsresumé 2015

Ants – code at heart tillsatte 100 vakanser under 2015

 

För att göra en årsresumé av 2015 kan man säga att det var ett utvecklande och framgångsrikt år för Ants Code at Heart. Under året växte rekryteringsavdelningen en hel del. Vid årsskiftet kunde vi konstatera att vi haft en utökning på 50%. Vi fortsatte arbeta både med nya och återkommande samarbetspartners och lyckades under året tillsätta totalt 100 vakanser hos våra kunder. Av de tillsättningarna kom 53 % från att våra researchers aktivt sökte upp kandidater med rätt kompetens. De resterande tillsättningarna kom från annonser eller tips. En annan intressant händelse under 2015 var att vi startade upp ett internationellt projekt tillsammans med Tobii. Syftet var att rekrytera duktiga utvecklare från Syrien.

Inför det kommande året har vi stora planer som både innefattar att förvalta och behålla den nuvarande kvalitén, kunskapen och kulturen på företaget men även att fortsätta utvecklas. Vi har precis startat upp en rekrytering av nya Researchers eftersom att vårt mål är att fortsätta utöka rekryteringsavdelningen under ordnade former.

God fortsättning!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!