234. Teknisk försäljning & rymdbranschen, Olof Björck – Head of Sales Space Products

I detta avsnitt av Techrekpodden gästar Olof Björck, Head of Sales Space Products hos AAC Clyde Space, för att utforska hans spännande karriärresa från videobranschen till rymdprodukter. Olof delar med sig av hur han tog steget till att bli teknisk säljare i ett av Uppsalas rymdbolag, och vad teknisk försäljning egentligen innebär.

Olof förklarar att teknisk försäljning bör ses mer som en funktion än en aktivitet och att i rollen har man en överblick över företagets produkter, teknologier och kunder. Han delar även med sig av ”ABC” i rollen som teknisk säljare, med nyttiga tips för de som är nya i en sådan position.

Olof berättar vad han gör hos ACC Clyde Space och hur användningen av satellitdata är nyttig inom olika branscher. Olof belyser även viktiga trender inom rymdindustrin, särskilt fokus på satelliter och datainsamling.

Lyssna på avsnittet för att få en djupare inblick i teknisk försäljning och rymdindustrin.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!