226. Att leda genom förändring med Åse Holmberg

I veckans avsnitt av Techrekpodden välkomnar vi Åse Holmberg, en erfaren styrelsemedlem och investerare, med en bakgrund som tidigare VD för cybersäkerhetsbolaget Sentor och nordiskt ansvarig för säkerhetserbjudandet på Accenture. I avsnittet pratar vi mycket kring olika typer av förvärv och Åse lyfter båda sidorna av förvärvsprocessen – köpare och den som blir uppköpt.

Ett förvärv kan innebära stora förändringar så därför djupdyker i teman kring ledarskap, speciellt utmaningarna och strategierna för att leda genom förändring. Säkerhet är ett annat viktigt tema i vårt samtal. Där Åse ger sin syn på vart säkerhetsområdet är på väg.

Lyssna på avsnittet för att få en fördjupad förståelse för ledarskap under förändring, insikter i förvärvsprocessen och en uppdatering om säkerhetsområdet.

 

<iframe title=”Embed Player” src=”https://play.libsyn.com/embed/episode/id/30420853/height/192/theme/modern/size/large/thumbnail/yes/custom-color/fc4414/time-start/00:00:00/playlist-height/200/direction/backward/download/yes/font-color/FFFFFF” height=”192″ width=”100%” scrolling=”no” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” oallowfullscreen=”true” msallowfullscreen=”true” style=”border: none;”></iframe>

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!