201. Innovation och Ledarskap med Samah El Hage, Head of Digital Innovation – IKEA

I detta avsnitt av Techrekpodden möter vi Samah El Hage, Head of Digital Innovation på IKEA. Hon delar med sig av sin erfarenhet av att leda innovationsarbete under stora transformationer och betonar vikten av att ha ett fokus på människor.

I detta samtal försöker vi även reda ut vad innovation är och berör bland annat hur vi kan hantera motstånd mot innovation. Vi utforskar även integreringen av innovation och betydelsen av att involvera både interna och externa intressenter.

Avsnittet avslutas med ett samtal om AI:s påverkan där vi berör etiska aspekter, äganderätt, cybersäkerhet och nödvändigheten av att investera i utbildning och kompetens för att leda i den digitala eran.

Lyssna på detta tankeväckande samtal om att leda innovationsarbete.

Läs mer om hur vi jobbar med Executive Search och chefsrekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!