200. AI och Framtidsspaning med Charlotte Mattfolk, grundare – IAMAI

I det senaste och 200:e avsnittet av Techrekpodden djupdyker vi i den fascinerande världen av AI, framtidens teknik tillsammans med Charlotte Mattfolk, grundare av IAMAI. IAMAI bygger en AI-plattform som sömlöst kopplar samman konsulter, företag och kunskap och gör det möjligt för människor att samarbeta på ett magiskt sätt. Charlotte delar med sig av sin fascinerande story om hur hon gick från hotellbranschen till AI och framtidsspaning.

Charlotte är inte bara en företagsledare, hon är också en passionerad föreläsare inom AI och har en förmåga att belysa de okända och osäkra aspekterna av hur tekniken kommer att påverka oss. I detta samtal utforskar vi nuvarande trender inom AI, de viktigaste påverkningsfaktorerna, och ger råd om hur företag kan integrera AI i sin strategiska planering.

Vi avslutar diskussionen med Charlottes spaning om vart AI är påväg och vad vi kan förväntas oss under de närmsta 5 eller 10 åren. Som en bonus skickar vi med ett tips om Charlottes kurs inom AI som erbjuds för dig som vill dyka djupare inom detta intressanta område.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!