Ants på HR-dagen i Linköping

I veckan blev Ants inbjudna att delta på HR-dagen i Linköping. Årets tema var ”Karriärvägar”. Våra rekryterare Jacob och Emma höll tillsammans med vår vice VD Carl-Johan en föreläsning om just det. Inför en besökartät aula berättade de om sina karriärer och vad de spenderar dagarna med. De pratade även om ämnen som HR-funktionens viktiga roll inom IT. Även om hur vi kan arbeta för att minska kompetensbristen som växer sig allt större i IT-branschen.
Både Emma och Jacob är tidigare studenter på Linköpings universitet och tyckte båda att det var en kul känsla att stå på scenen under arrangemanget de själva brukade gå på för några år sedan.
HR funktionens plats i IT branschen är nog inte helt självklar men samtidigt väldigt viktig så det är kul att prata om det med studenter” – Emma Forsberg.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.