Ants på HR-dagen i Linköping

I veckan blev Ants inbjudna att delta på HR-dagen i Linköping. Årets tema var ”Karriärvägar”. Våra rekryterare Jacob och Emma höll tillsammans med vår vice VD Carl-Johan en föreläsning om just det. Inför en besökartät aula berättade de om sina karriärer och vad de spenderar dagarna med. De pratade även om ämnen som HR-funktionens viktiga roll inom IT. Även om hur vi kan arbeta för att minska kompetensbristen som växer sig allt större i IT-branschen.
Både Emma och Jacob är tidigare studenter på Linköpings universitet och tyckte båda att det var en kul känsla att stå på scenen under arrangemanget de själva brukade gå på för några år sedan.
HR funktionens plats i IT branschen är nog inte helt självklar men samtidigt väldigt viktig så det är kul att prata om det med studenter” – Emma Forsberg.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!