Bootcamp för nya talanger inom techrekrytering

Att hitta talanger inom Talent Acquisition eller techrekrytering har visat sig vara minst lika utmanande som att hitta kompetens inom techbranschen. Nu vill vi på Ants dela med oss av vårt framgångsrika koncept med dig. Därför har vi tagit fram ett 6-månaders onboarding program för nya talanger inom techrekrytering.

Techrekrytering med Ants!

Som rekryterare eller TA (Talent Acquisition) inom techbranschen har kompetensbristen länge varit stor vilket har gjort det utmanade att attrahera techkompetens. Därför har framgångskonceptet för många företag varit att utöka sina egna TA specialister som arbetar proaktivt med techrekrytering. Specialister som har visat sig vara minst lika utmanade att hitta.

Hur kan man bära sig åt om man som företag har ett stort behov av att hitta techkompetens snabbt, men har en utmaning att hitta de rätta TA specialisterna?

På Ants investerar vi i potential snarare än i erfarenhet. Vi anställer dem som är villig att lära sig och utvecklas i en snabb takt. Vi kan stolt säga att vi under en lång tid har utbildat våra egna anställda och investerat i juniora talanger. Nyckeln är ett gediget onboarding program och kontinuerlig kompetensutveckling.

Nu vill vi på Ants dela med oss av vårt framgångsrika koncept med dig. Därför har vi tagit fram ett 6-månaders onboarding program för nya talanger inom techrekrytering. Anmälan för Q1 2023 är öppen redan nu!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.