Techrek Bootcamp för nya talanger inom techrekrytering

Att hitta talanger inom Talent Acquisition eller techrekrytering har visat sig vara minst lika utmanande som att hitta kompetens inom techbranschen. Nu vill vi på Ants dela med oss av vårt framgångsrika koncept med dig. Därför har vi tagit fram ett 12 veckors onboarding program för nya talanger inom techrekrytering.

Techrekrytering med Ants!

Lärande har alltid varit viktigt för oss på Ants. Sedan starten 2008 har vi utbildat våra egna anställda inom ämnen kopplat till techrekrytering. Nästan lika länge har vi utbildat branschkollegor och kunder inom samma områden.

Techrek Bootcamp

Som rekryterare eller TA (Talent Acquisition) inom techbranschen har kompetensbristen länge varit stor vilket har gjort det utmanade att attrahera techkompetens. Därför har framgångskonceptet för många företag varit att utöka sina egna TA specialister som arbetar proaktivt med techrekrytering. Specialister som har visat sig vara minst lika utmanade att hitta.

Hur kan man bära sig åt om man som företag har ett stort behov av att hitta techkompetens snabbt, men har en utmaning att hitta de rätta TA specialisterna?

På Ants investerar vi i potential snarare än i erfarenhet. Vi anställer dem som är villig att lära sig och utvecklas i en snabb takt. Vi kan stolt säga att vi under en lång tid har utbildat våra egna anställda och investerat i juniora talanger. Nyckeln är ett gediget onboarding program och kontinuerlig kompetensutveckling.

Nu vill vi på Ants dela med oss av vårt framgångsrika koncept med dig. Därför har vi tagit fram ett 12 veckors onboarding program för nya talanger inom techrekrytering.

Programmets innehåll

  • Tekniska grunder, källsökningens grunder, skrivteknikens grunder, datadriven rekrytering och rekryteringsprocessen.
  • Avancerade kurser i skrivteknik, källsökning och genomförande av intervjuer.
  • Material och mallar som behövs för det dagliga arbetet.
  • Workshops/Q&A där deltagarna får möjlighet att diskutera frågor och uppgifter med våra experter.

Syftet är att bistå med kunskapen och verktygen som behövs för att komma igång och lyckas med teknikrekrytering. Vi går igenom de grundläggande principerna och arbetsmetoderna som behövs för att lyckas attrahera och rekrytera din målgrupp.

Om du redan har skickliga TA:er på plats men känner att du vill utveckla dina färdigheter inom ett specifikt område erbjuder vi också skräddarsydda kurser, som du kan hitta här:

Skräddarsydda kurser för ditt företag

Fyll i kontaktformuläret nedan om du vill höra mer om Bootcampet och aktuella priser.

Intresseanmäl dig till Ants Techrek Bootcamp

Såhär gör du:

  • Fyll i formuläret nedan så kommer därefter att kontakta dig för att prata mer om dina behov, förväntningar, tidsplan och pris. Vi går även igenom konceptet och detaljer om varje del av bootcampet.
  • Vi erbjuder utbildningen både digital och på plats.
  • Observera att kursen avser anställda på ett företag/organisation, inte privatpersoner.
  • Har du frågor? Skriv med dem i formuläret så tar vi det därifrån.

 


Ants Techrek Learning har som mål att bidra med kunskap, nätverkande och utvecklingsmöjligheter för att hjälpa dig och ditt företag att uppnå högre prestationer och resultat inom techrekrytering.

Hör av dig om du behöver hjälp med IT-rekrytering.

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!