Rekrytera IT-kompetens i Göteborg

Göteborg är på framfart och växer just nu snabbt inom tech. Vi på Ants Tech Recruiters är vana att rekrytera den IT-kompetens som behövs för fortsatt tillväxt även i Göteborg. Med den modell vi genom åren arbetat fram lyckas vi tillsätta de svåraste rollerna att hitta i över 90% av fallen vilket har gjort oss marknadsledande inom IT-rekrytering.

Vårt arbetssätt

  • För att verkligen kunna sälja in er som företag och lära känna förmedla kulturen på företaget till kandidaten så sitter vi på plats hos er.
  • Vi arbetar agilt med veckovis avstämningar för att hela tiden kunna se om vi är på väg i rätt riktning eller om vi måste ändra något för att nå målet.
  • Vi arbetar med mätbar rekrytering och stämmer löpande av mot våra nyckeltal.

Det mest tidskrävande arbetet består av att leta fram och kontakta rätt kandidater för rollen. Det arbetet utförs av en av våra researchers på plats hos er. En av våra Talent Acquisition Managers har ett helhetsgrepp över rekryteringsprocessen och ser till att vi hela tiden rör oss åt rätt håll för att nå målet. De är även vana vid intervjuer och tar ofta den första intervjun med kandidaten. Självklart ser alla företags förutsättningar olika ut och vi anpassar oss efter just ert behov vid en rekrytering.

Läs mer om Ants IT-rekrytering Göteborg.

Vi sitter centralt i Nordstan på Östra Hamngatan 16. Kontakta oss om du är i behov av IT-kompetens i Göteborg.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!