Rekrytera IT-kompetens i Stockholm

Recruitment Tech Stockholm

Att rekrytera IT-kompetens för att bygga upp sin IT-avdelning är en stor utmaning i Stockholm. Trots att det finns många utvecklare i Stockholm är kompetensbristen stor då många företag är i stort behov av att växa sina IT-avdelningar för att hänga med i utvecklingen. Nu för tiden är det heller inte bara klassiska IT-företag som behöver rekrytera utan även andra bolag som digitaliseras och blir IT-företag. Idag handlar mycket även om kandidatresan och att arbeta långsiktigt med sin sin Inbound Recruitment och företagets EVP.

Framgångsfaktorer

Trots att bristen på utvecklare bara ökar lyckas vi på Ants i dagsläget i 96 % av våra uppdrag. Nyckelfaktorerna för att lyckas i våra rekryteringar är att vi arbetar på plats för att lära känna er, vi arbetar agilt för att nå ett lyckat slutmål och nyckeltalsbaserat. Läs mer om hur vi arbetar eller kontakta oss om ni är i behov av att rekrytera IT-kompetens i Stockholm.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!