IT-konsult Stockholm

IT-konsulter i Stockholm har vuxit fram som ett attraktivt alternativ i takt med att bristen på IT-kompetens vuxit sig större i Stockholmsområdet. Ants har etablerat sig som en ledande firma inom rekrytering av IT-konsulter.

Ants Code at Heart är en erfaren leverantör av konsultlösningar inom IT både vad gäller generalister med bred kompetens och specialister med erfarenhet och spetskompetens. Oavsett om du söker resurser för längre eller kortare uppdrag eller vill se lösningar där du kan rekrytera IT-konsulterna till ditt eget uppdrag om förutsättningarna är de rätta så har vi lösningar som passar dig.

Rekrytering av IT-konsult – en lösning på bristen på IT-kompetens

IT-konsulter har i Stockholm blivit en resurs som är lättare att tillsätta om man jämför med att rekrytera egen personal. Det är en av anledningarna till att har användningen av IT-konsultlösningar ökat successivt.
Med en månads varsel kan Ants leverera en konsult med spetskompetens eller med generell kompetens till ett rimligt pris. Om man istället vill rekrytera kompetensen internt i företaget tar det ofta upp till tre månader. Om man inte har rätt förutsättningar för att få till en bra rekryteringsprocess kan det även vara svårt att överhuvudtaget tillsätta en tjänst. Rekrytering av IT-konsulter med vår hjälp blir då en snabb, smidig och säker lösning som ofta efterfrågas av våra kunder.

IT-konsulter ger flexibilitet

Genom att använda låta oss rekrytera IT-konsulter till din organisation kan du smidigt anpassa din organisation när förutsättningar förändras. Att få kompetent personal på plats går betydligt snabbare och smidigare en att anställa egen personal. Ofta kan en IT-konsult vara på plats och leverera inom en månad efter att behovet har identifierats. Det är även betydligt lättare att anpassa organisationen kompetensmässigt när man använder konsulter. Så länge man är beredd att betala marknadspriset för att rekrytera en IT-konsult finns även specialister på specifika tekniker och programmeringsspråk att tillgå smidigt och med någorlunda kort varsel. Den självklara nackdelen med konsulter är priset men det kan även vara en nackdel att långsiktigheten i organisationen blir sämre och kulturen otydligare än vad som är fallet med en avdelning med egenanställda.
Upplev de stora fördelarna med rekrytering av IT-konsult med hjälp av oss på Ants! Välkommen att kontakta oss redan idag!

Läs mer om våra IT-konsulter här.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!