Vi söker fler kollegor!

Frågan är inte hur man blir bäst utan varför

Vi tar inte in färdiga experter. Vill du jobba hos oss är inte det viktiga vad du kan idag utan hur starkt ditt engagemang är. Vårt krav är att du delar vår uppfattning om att just engagemang är en självklar del i att trivas på jobbet.

Just nu söker vi fler personer till vårt härliga rekryteringsteam! Vi söker även studenter som vill jobba extra med rekrytering under sina studier.

Läs mer på våra lediga jobb eller se mer av vår kultur på vår Instagram.

Så här beskriver vår duktiga kollega Ulrika sitt jobb

”Researcher, headhunter, rekryteringsassistent eller talent acquisition, ja det kan användas många ord för att beskriva mitt jobb på Ants. Mitt namn är Ulrika och det jag gör är att hjälpa min kund ATG att hitta lämpliga kandidater genom olika sökverktyg. Jag skulle beskriva mitt jobb som varierande, lärorikt och roligt då vi är ett socialt och trevligt team på Ants med många likasinnade personer.

Kanske blir du eller någon du känner min nästa kollega? Vi vill växa och bli fler så ansök om du vill få en bra språngbräda in i karriären.”

-Ulrika Forsgren, TA-konsult på Ants

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!