Vi söker fler kollegor!

Frågan är inte hur man blir bäst utan varför

Vi tar inte in färdiga experter. Vill du jobba hos oss är inte det viktiga vad du kan idag utan hur starkt ditt engagemang är. Vårt krav är att du delar vår uppfattning om att just engagemang är en självklar del i att trivas på jobbet.

Just nu söker vi fler personer till vårt härliga rekryteringsteam! Vi söker även studenter som vill jobba extra med rekrytering under sina studier.

Läs mer på våra lediga jobb eller se mer av vår kultur på vår Instagram.

Så här beskriver vår duktiga kollega Ulrika sitt jobb

”Researcher, headhunter, rekryteringsassistent eller talent acquisition, ja det kan användas många ord för att beskriva mitt jobb på Ants. Mitt namn är Ulrika och det jag gör är att hjälpa min kund ATG att hitta lämpliga kandidater genom olika sökverktyg. Jag skulle beskriva mitt jobb som varierande, lärorikt och roligt då vi är ett socialt och trevligt team på Ants med många likasinnade personer.

Kanske blir du eller någon du känner min nästa kollega? Vi vill växa och bli fler så ansök om du vill få en bra språngbräda in i karriären.”

-Ulrika Forsgren, TA-konsult på Ants

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer