Utbildning IT-rekrytering

IT-rekrytering i Malmö

Vi på Ants erbjuder utbildning inom IT-rekrytering. Syftet är att ge kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för att komma igång och lyckas rekrytera inom IT-sektorn. Vi har olika utbildningar inom IT-rekrytering som täcker viktiga delar så som sourcingutbildning och copywriting för IT-rekryterare.

Att lyckas i sin IT-rekrytering är idag ett måste för de flesta företag för att kunna fortsätta utvecklas och hänga med i digitaliseringen. Med en utbildning inom IT-rekrytering kan ditt företag få en bra start och lära er grunderna för att lyckas.

Sourcing utbildning

Tycker ni det är svårt att rekrytera och attrahera IT-kompetens? Vill ni lösa fler av dessa rekryteringar på egen hand men saknar kunskapen om hur? Vi vill dela med oss av alla tips och trix om hur du som rekryterare kan hitta fler IT-talanger på ett innovativt sätt.

Historiskt anlitades rekryteringsbolag framförallt för bedömning och utvärdering av kandidater, detta är fortfarande viktigt men verkningslöst om intervjustolen gapar tom. För att lyckas attrahera topptalanger till din techavdelning krävs det aktivt sourcing-arbete.

Ants har utformat en utbildning i IT-sourcing där vi varvar teori med praktiska övningar för att ge er verktygen att hitta de bästa talangerna inom IT.

Copywriting för rekryterare

Känner du att standardmallen för annonsskrivande behöver ett lyft? Eller vill du ha inspiration kring hur du kan nå fram med ditt budskap i uppsökandearbete av kandidater? Vi vill dela med oss av tips kring hur du på ett personligt och kreativt sätt kan jobba med dina texter i jobbannonser samt kandidatmail för att nå din målgrupp.

Vissa fraser i jobbannonser förekommer oftare än andra och kanske att det har blivit en klyscha som har förlorat sitt värde. För att lyckas attrahera topptalanger inom branscher där konkurrensen om spetskompetens är stor, är det av största vikt att du som rekryterare når fram och sticker ut med ditt budskap. Eftersom stor del av kontakt sker via aktivt uppsökande av rätt kandidat kan vi även addera vikten av att det budskapet är personligt och relevant för just den personen. Ants har utformat en utbildning där vi vill väcka nya idéer kring hur du kan jobba med jobbannonser och kandidatmail för att nå ut till era framtida medarbetare.

Läs mer om våra event och boka här!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!