Uppdelning av Ants- Code at heart och Ants IT

Logo Ants IT och Logo Ants - code at heart

Uppdelning av Ants två delar kommer att ske. Under april kommer Ants IT, som är delen av Ants som jobbar med support, gå samman med byBrick. All verksamhet och alla anställda kommer fortsätta precis som tidigare. Fördelarna är att man lättare kommer kunna hantera alla åtaganden och arbetstoppar då Ants IT och byBrick tillsammans har mer resurser än var och en för sig.

Det innebär att Ants IT och Ants – code at heart nu går skilda vägar. Ants – Code at heart kommer leva vidare i det nuvarande formatet. Samma entreprenörer kommer sitta vid rodret och på samma adress som tidigare.

Hugo Leichsenring och Carl-Johan Hamilton, som grundat och driver Ants-bolagen är positiva till förändringen och möjligheten till ökad fokus på Ants- Code at heart.
”Vi är mycket glada att kunna fokusera fullt ut på Code at Heart. Speciellt glada är vi att varumärket vi byggt upp i Ants IT nu lever vidare och att alla anställda verkar glada och entusiastiska kring sin fortsatta resa tillsammans med byBrick.”

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.