Uppdelning av Ants- Code at heart och Ants IT

Logo Ants IT och Logo Ants - code at heart

Uppdelning av Ants två delar kommer att ske. Under april kommer Ants IT, som är delen av Ants som jobbar med support, gå samman med byBrick. All verksamhet och alla anställda kommer fortsätta precis som tidigare. Fördelarna är att man lättare kommer kunna hantera alla åtaganden och arbetstoppar då Ants IT och byBrick tillsammans har mer resurser än var och en för sig.

Det innebär att Ants IT och Ants – code at heart nu går skilda vägar. Ants – Code at heart kommer leva vidare i det nuvarande formatet. Samma entreprenörer kommer sitta vid rodret och på samma adress som tidigare.

Hugo Leichsenring och Carl-Johan Hamilton, som grundat och driver Ants-bolagen är positiva till förändringen och möjligheten till ökad fokus på Ants- Code at heart.
”Vi är mycket glada att kunna fokusera fullt ut på Code at Heart. Speciellt glada är vi att varumärket vi byggt upp i Ants IT nu lever vidare och att alla anställda verkar glada och entusiastiska kring sin fortsatta resa tillsammans med byBrick.”

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!