Rekrytera Testledare

Rekrytering inom IT med Ants Tech Recruiters

Rekrytera Testledare med Ants

Rekrytering av testledare kan både ta lång tid och vara komplicerat, precis så som många andra roller inom IT-branschen. Vi på Ants delar gärna med oss av vår erfarenhet kring att attrahera och rekrytera testledare, våra talent acquisition konsulter arbetar effektivt med att hitta, attrahera och rekrytera personer med rätt kompetens. Vi hjälper mer än gärna till så att ni får de bästa möjliga kandidaterna som passar utmärkt i just er organisation.

Vad gör en Testledare?

En testledare gör precis vad titeln säger nämligen att leda testningen av olika system. Där ingår att ta ansvar för planering, koordinering, implementering samt att följa upp allt kring testprocessen och teststrategin. Testledaren är ansvarig för att leda arbetet kring testerna så att de utförs på ett effektivt sätt. Kvalitén är alltid högsta prioritet och syftet är hela tiden att i slutändan ha en så bra produkt som möjligt. Testledaren säkerställer helt enkelt att alla IT projekt uppfyller alla krav och håller en hög kvalité.

Behöver jag en Testledare?

Rekrytering av testledare kan behövas om ni har en lite större IT-avdelning och behöver någon som tar ansvar över hela det området. Du och ditt företag kan behöva rekrytera testledare när organisationen växer och det blir allt viktigare att testfunktionen fungerar som den ska och ni vill uppnå bästa möjliga kvalité i alla era IT-projekt. Utan en testledare finns risken att planeringsarbetet fördelas över olika team vilket ofta leder till att flera personer göra samma sak eller att det blir vilande. Ineffektivitet är aldrig bra och även risken för att produkten inte blir tillräckligt testad ökar.

Är du och ditt företag intresserade av att veta mer om hur vi på Ants skulle kunna hjälpa er med rekrytering av testledare kan ni skicka in en förfrågan till oss genom att använda formuläret nedan så återkopplar vi till er så snart som möjligt.

Läs även gärna mer om vårt arbetssätt kring IT-rekrytering.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!