Rekrytering av system- och IT-ingenjörer

Att rekrytera en IT-ingenjör kan vara utmanande då det är en bred roll som kan innefatta mycket.
Det är viktigt att i kravprofilen bestämma vad just ditt företag är i behov av för kompetenser och ofta
uppdateras kravprofilen längs vägen. På Ants arbetar vi alltid agilt med veckovis avstämningar för att nå målet med en lyckad IT-rekrytering av en system- eller IT-ingenjör. Är du behov av att rekrytera en systemingenjör eller IT-ingenjör, kontakta oss!

Stor brist på system- och IT-ingenjörer

Det finns idag stor brist på kompetens inom IT-branschen och detta gäller inte minst system- och IT-ingenjörer. Digitaliseringen breder ut sig, vilket skapar ett nästan omättligt behov av kompetens.
Ants är sedan länge etablerat som en ledande aktör när det handlar om rekrytering av system- och IT-ingenjörer. Vår leveranssäkerhet och kvalitet är mycket hög. Hemligheten bakom vår framgång är att vi säkerställer att kunden får träffa exakt rätt kandidater.

En unik modell för IT-rekrytering

Därför har vi tagit fram en unik modell för IT-rekrytering. Vi ser till att tillräckligt många kvalificerade kandidater till jobben som IT- och systemingenjörer är inbokade – samt att de har rätt förväntningar och inställning till det aktuella arbetet redan från början.

Tidigare har rekryteringsbolag mest anlitas för att bedöma och utvärdera olika kandidater. Detta är självklart viktigt, men helt betydelselöst om ingen kommer på en arbetsintervju. När vi arbetar med att hitta rätt systemingenjör eller IT-ingenjörer så handlar det om att locka rätt personer. Våra researchers gör merparten av detta hårda och tidskrävande arbete. Kandidaterna söks upp, attraheras och kvalitetssäkras. Vi genomför intervjuer och ser på det sättet till att rätt personer går vidare i rekryteringsprocessen.

Vi hittar kvalificerade kandidater

Vi är nischade specialister när det handlar om IT-rekryteringar och hjälper med att tillsätta hundratals tjänster varje år. Vi hittar kandidater till alla områden inom branschen, och har under senare år gjort många lyckade rekryteringar av system- och IT-ingenjörer.

Är du IT-ingenjör eller systemingenjör? Då har du säkerligen framtiden för dig. Kunniga personer inom dessa områden kommer att vara hett eftertraktade – och konkurrensen om de bästa kommer att vara hård. Enligt prognoser kommer bristen på arbetskraft inom hela IT-sektorn att fortgå – därför kommer det krävas stor kompetens och hårt arbete för att hitta rätt personer.

Vi hjälper ditt IT-företag att växa

Vill du att ditt företag ska växa så kommer du att behöva rätt folk på IT-avdelningen. Låt oss på Ants Tech Recruiters hjälpa dig med rekrytering av system- och IT-ingenjörer – vi har den bästa träffsäkerheten på den svenska marknaden!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!