Nytt kontor ger nya möjligheter

Renoveringen av kontoret är äntligen färdig!

Ants egna projektledare Sofia Odeen och Elin Filipp berättar om processen från första början: ”Först funderade vi på byta kontor helt, sen när Ants IT flyttade ut så fick vi plötsligt mer yta. Vi började då fundera på att göra om kontoret helt för att få en mer trivsam arbetsmiljö där vi kan växa som företag. […] Vi träffade lite olika arkitektfirmor för att få en förståelse för våra möjligheter och kostnader. Men vi valde sedan att projektleda det själva istället, med lite backup från Ikea. Vi körde 1-veckors sprintar för varje del i projektet. Bygga rum, lägga ut matta, placera ut möbler. […] Resultatet är nu på plats och alla på Ants verkar supernöjda med vårt nya och fina kontor!” berättar de.

”Det jag mest nöjd med är loungen – det ger oss möjlighet att ha möten på ett avslappnat och agilt sätt, något som är viktigt för oss” – Elin Filipp, HR-ansvarig.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.