Nytt kontor ger nya möjligheter

Renoveringen av kontoret är äntligen färdig!

Ants egna projektledare Sofia Odeen och Elin Filipp berättar om processen från första början: ”Först funderade vi på byta kontor helt, sen när Ants IT flyttade ut så fick vi plötsligt mer yta. Vi började då fundera på att göra om kontoret helt för att få en mer trivsam arbetsmiljö där vi kan växa som företag. […] Vi träffade lite olika arkitektfirmor för att få en förståelse för våra möjligheter och kostnader. Men vi valde sedan att projektleda det själva istället, med lite backup från Ikea. Vi körde 1-veckors sprintar för varje del i projektet. Bygga rum, lägga ut matta, placera ut möbler. […] Resultatet är nu på plats och alla på Ants verkar supernöjda med vårt nya och fina kontor!” berättar de.

”Det jag mest nöjd med är loungen – det ger oss möjlighet att ha möten på ett avslappnat och agilt sätt, något som är viktigt för oss” – Elin Filipp, HR-ansvarig.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!