Digital Hour

På denna sida kan du läsa mer om vårt återkommande event "Digital Hour" samt anmäla dig för att få utskick om kommande tillfällen.

Två personer från Ants håller i en Digital Hour på sin laptop

Digital Hour är ett koncept som vi på Ants anordnat i flera år. Eventet bygger på att två specialister från oss under en timme modererar ett samtal med dem och branschkollegor kring ett visst tema. 

Internt på Ants har vi olika grupper som specialiserar sig inom områden som vi anser är nyckelkompetenser en techrekryterare bör sitta på. Vi har exempelvis en grupp som utbildar och delar kompetens inom sourcing, en annan inom copywriting och en tredje med fokus på teknik för rekryterare. Vi har även grupper som fokuserar på AI inom techrekrytering och datadriven rekrytering.

Temat för våra digital hours varierar och vi anordnar i snitt en digital hour per månad.

Allt du behöver veta om Digital Hour

💰 Eventet är kostnadsfritt.

💻 Eventet sker digitalt via Microsoft Teams, så du kan delta oavsett din location.

⏱️ Du hamnar automatiskt på en utskickslista med info om kommande Digital Hours. Inför varje tillfälle kommer du få ett mejl där du har möjlighet att signa upp intresse för det specifika tillfället.

🗓️ Om du får en plats till ett tillfälle, kommer du att få ett välkomstmejl och en inbjudan till ett Teams-möte.

👥 Vill du ta med en kollega? Absolut, se bara till att de registrerar sig själva! Antingen via denna intressesida eller för ett specifikt tillfälle framåt.

Anmäl ditt intresse för att få tips om kommande digital hours via formuläret nedan. Du kommer hamna på en väntlista och kommer få ett mejl inför kommande tillfällen, där du kan anmäla ditt intresse.

Anmäl ditt intresse för att få inbjudan till kommande Digital Hours

Genom formuläret nedan kan du anmäla ditt intresse för kommande digital hours. Fyll i din kontaktinformation, så hörs vi via mejlinkorgen framåt!

Ps. Håll utkik i skräpposten, ibland hamnar våra mejl där.


Har du frågor om Digital Hour?

Kontakta oss på utbildning@ants.se så kan vi besvara din fråga där.

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!