IT-konsult Uppsala

IT-konsulter i Uppsala har vuxit fram som ett attraktivt alternativ i takt med att bristen på IT-kompetens vuxit sig större i Stockholmsområdet.

Ants Code at Heart är en erfaren leverantör av konsultlösningar inom IT både vad gäller generalister med bred kompetens och specialister med erfarenhet och spetskompetens. Oavsett om du söker resurser för längre eller kortare uppdrag eller vill se lösningar där du kan rekrytera konsulterna till ditt eget uppdrag om förutsättningarna är de rätta så har vi lösningar som passar dig.

Läs mer om våra IT-konsulter här

IT-konsulter är en populär lösning på bristen på IT-kompetens i Uppsala

IT-konsulter är i Uppsala en resurs som är lättare att tillsätta en att rekrytera egen personal. Därav har användningen av IT-konsultlösningar ökat successivt. Med en månads varsel kan Ants leverera en konsult med spetskompetens eller med generell kompetens till ett rimligt pris. Om man istället vill rekrytera kompetensen internt i företaget tar det ofta upp till tre månader. Om man inte har rätt förutsättningar för att få till en bra rekryteringsprocess kan det även vara svårt att överhuvudtaget tillsätta en tjänst. IT-konsulter blir då en snabb, smidig och säker lösning som ofta efterfrågas av våra kunder.

Läs mer om våra IT-konsulter här

Restid för IT-konsulter från Stockholm till Uppsala

En viktig faktor för förutsättningarna att snabbt få rätt kompetens på plats i en konsultlösning är hur stort område som ger pendlingsbart avstånd till uppdragsgivaren. Då kommunikationsmöjligheterna mellan Uppsala och Stockholm är goda så är Uppsala en marknad även för Stockholmsbaserade konsulter. Dock är det viktigt att kommunikation från Uppsala station till uppdragsgivare är smidig då många IT-konsulter föredrar att pendla med tåg före bilpendling.

Läs mer om våra IT-konsulter här

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!