Stan för Nyanlända

Tillhörighet är viktigt. I somras när Ants hade semesterstängt var det ändå full produktion i våra lokaler. Två handlingskraftiga personer, Pauline och Emelie, hade nämligen fått kontakt med vår Vice VD Carl-Johan Hamilton som hade sammanfört dem med en utvecklare från Aleppo, Ivan. Ants ställde sina lokaler till förfogande för att de skulle kunna genomföra sin idé. Att skapa en hemsida som hjälper nyanlända att hitta sammanhang att delta i.

Stan för Nyanlända, en hemsida för tillhörighet

Nu har alltså deras spännande idé genomförts och resultatet blev ”Stan för nyanlända”. Hemsidan handlar om att ge möjligheter för nyanlända att ta del av både förenings- och organisationslivet men även sociala initiativ som fritidsaktiviteter för att lära känna nya människor.

Läs mer på projektets hemsida http://www.stanfornya.se

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!