Vår historia

Framgången föddes i en kris

För några år sedan var rekrytering en liten del av Ants verksamhet. En liten del som genomgick en kris. Efterfrågan på teknisk kompetens ökade explosionsartat men därmed blev det även allt svårare för oss att hitta och tillsätta de efterfrågade resurserna. När läget var som värst levererade vi knappt hälften av våra uppdrag och gjorde förluster. Kunderna var frustrerade men stannade kvar hos oss. De hade inget bättre alternativ. Hur skulle vi hitta utvecklare till våra kunder när bristen på dessa var så uppenbar? Det var här vår framgång föddes. Det var här vi fick vårt ”Unfair Advantage”. Det var inte att vi kom på hur vi skulle göra. Det var att vi plötsligt hade ett glasklart varför.

Den digitala revolutionen var under uppseglande och ett efter ett klev bolag fram och förändrade världen. Men för det behövde de specialiserad IT-kompetens. Många kom till oss och bad om hjälp. Därmed var vår Mission och Vision glasklar: om vi kunde minska kompetensbristen inom IT skulle vi bidra till en lösning på frågan som bromsar utvecklingen. Vi skulle göra ett viktigt avtryck i den globala teknikrevolutionen!

Sedan dess är vi Code at Heart. Vårt ständiga fokus är att hjälpa våra kunder att attrahera, utvärdera och tillsätta utvecklare och drifttekniker.

-Vi jobbar med bolag som står för framstående landvinningar i den digitala tidseran.

-Vår mission är vår drivkraft.

-Vi tillsätter över 96% av våra uppdrag.

Har bristen blivit mindre? Nej, större.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!