System development
Inom System development arbetar vi med att hitta de bästa utvecklarna både för tjänster som programmerare men även för jobb som databasutvecklare eller scriptutvecklare. Systemutveckling är ett område vi arbetar väldigt mycket med och har fått goda resultat i tidigare uppdrag där vi har arbetar med att hitta riktigt bra utvecklare, developers och programmerare.

Exempel på roller inom kategorin System development: Frontendutvecklare, Backendutvecklare, Programmerare, System Developer, Database Developer, Web Developer, Integrationsutvecklare, Scriptutvecklare

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt personalbehov. Fyll i “Hjälp med IT-rekrytering” längst ned på sidan så kontaktar vi dig!

Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!