Föreläsning på Linköpings Universitet

Förra veckan besökte Ants vice VD Carl-Johan Hamilton studenter vid Linköpings Universitet tillsammans med två av våra rekryterare, Emma Forsberg och Sophie Bålman. De berättade mer om Ants verksamhet och hur spännande det är att jobba med IT-rekrytering. Det var riktigt lyckat med många studenter som kom för att lyssna om våra projekt och hur vi jobbar.

Många stannade kvar och minglade

Efteråt stannade ett antal studenter kvar på minglet och pratade med oss. De hade många bra frågor om föreläsningen, Ants, rekrytering och IT. Sophie Bålman säger att det bästa med föreläsningen var  ”Att åka tillbaka till mitt tidigare Universitet och berätta om hur personalvetare kan engagera sig i IT och väcka ett intresse för det vi gör”.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!