Seminarium: Hur hittar och behåller man systemutvecklare på en galen IT-marknad?

Att i Stockholm rekrytera och behålla systemutvecklare har de senaste åren gått från svårt till försiktigt uttryckt – riktigt svårt. Att därtill hitta de som är kompetenta och trevliga samt att få dem att trivas under en längre tid är en stor utmaning. Men det går. Active Solutions håller tillsammans med Ants ett seminarium där vi djupdyker i denna aktuella utmaning för tech-sektorn.

Föreläsare

Carl-Johan Hamilton är en känd entreprenör, debattör och bloggare inom IT-rekrytering. Han har grundat Ants och är just nu ansvarig för avdelningen som är specialiserad på IT-rekrytering.

Magnus Forsberg är ansvarig för rekrytering hos Active Solution och arbetar även som konsultchef.

Läs mer och anmäl er på: https://www.activesolution.se/event/hur-hittar-och-behaller-man-systemutvecklare/

Seminariet hålls onsdagen den 14 juni 2017 kl 1145-1300. Vi kommer att hålla tiden men deltagare är välkomna att stanna längre för att diskutera och fråga. Vi serverar lunch kl 1300 och kan du inte stanna på den är vi tacksamma om du säger till i din anmälan. Platsen är Active Solutions lokaler på Kungstensgatan 23A. Seminariet är till för av Ants och Active Solution speciellt inbjudna och vi förbehåller oss rätten att prioritera dessa.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.