Föreläsning för personalvetarstudenter

I veckan besökte Ants vice VD Carl-Johan Hamilton och två av våra rekryterare, Emma Forsberg och Linn Gunnarsson, Uppsala Universitet. Syftet var att berätta mer om IT som en potentiell bransch för personalvetare. Det fanns även tillfälle att berätta om hur vi jobbar på Ants. Föreläsningen arrangerades i samband med Dynamicus Personalvetarförening.

Mingel efter föreläsningen

Efter föreläsningen var det mingel och vi från Ants hade intressanta samtal med studenterna om IT, rekrytering och HR. Emma Forsberg från Ants berättar att hon var glad över att det fanns så mycket intresse från studenternas håll och att hon gärna skulle ha liknande föreläsningar i framtiden. ”HR funktionens plats i IT branschen är nog inte helt självklar men samtidigt väldigt viktig så det är kul att prata om det med studenter”

Föreläsning IT

Vår Vice VD Carl-Johan Hamilton tillsammans med rekryterare Linn Gunnarsson och Emma Forsberg håller föreläsning

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!