Organisationsrådgivning och Talent Management

Ants Code at Heart hjälper våra kunder med strategiska frågor om hur man organiserar utvecklingsavdelningar och har en god inblick i vad som definierar en bra organisation för att behålla utvecklare.

Vi hjälper er med organisationsstrategier för att behålla kometens och få IT-specialister att trivas.

Organisationsrådgivning och Talent Management

Det mest lönsamma och framgångsrika strategin för en växande utvecklingsavdelning är att se till att de anställda utvecklarna trivs och blir långsiktiga i organisationen. En strategi som blir än viktigare i den kompetensbristsituation som idag råder. En verksamhet som har gott rykte bland anställda blir populär även utanför företaget och lockar därmed till sig nya talanger. Ants Code at Heart hjälper våra kunder att organisera sina utvecklingsavdelningar och att jobba aktivt med Talent Management. I vår vardag träffar vi varje år hundratals beslutsfattare på utvecklings- och driftsavdelningar och det ger oss en djup och aktuell inblick i vad som definierar en framgångsrik utvecklarorganisation.

Kontakta oss för en vidare diskussion och en första analys

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️


   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.