Organisationsrådgivning och Talent Management

Organisationsrådgivning och Talent Management

Det mest lönsamma och framgångsrika strategin för en växande utvecklingsavdelning är att se till att de anställda utvecklarna trivs och blir långsiktiga i organisationen. En strategi som blir än viktigare i den kompetensbristsituation som idag råder. En verksamhet som har gott rykte bland anställda blir populär även utanför företaget och lockar därmed till sig nya talanger. Ants Code at Heart hjälper våra kunder att organisera sina utvecklingsavdelningar och att jobba aktivt med Talent Management. I vår vardag träffar vi varje år hundratals beslutsfattare på utvecklings- och driftsavdelningar och det ger oss en djup och aktuell inblick i vad som definierar en framgångsrik utvecklarorganisation.

Kontakta oss för en vidare diskussion och en första analys

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!