Hur rekryterar man bristkompetens inom IT?

Ants rekryteringsbyrå

Under de senaste åren har kompetensbristen inom IT blivit allt mer akut. Under samma period har Ants förmåga att hjälpa tech-avdelningar rekrytera gått från 50% till över 90% (96% uppmätt Success Rate i snitt sedan 2017). Hur är det möjligt?

Vi är ledande i att hjälpa företag bygga framgångsrika Techavdelningar. Bristen på IT-kompetens gör det till ett efterfrågat hantverk utan enkla vinningar. Vi på Ants gjorde tidigt valet att brottas med rekrytering där bristen är som störst.

Vi mäter nitiskt hur väl vi hittar, attraherar och anställer rätt efterfrågad kompetens åt våra kunder. För några år sedan lyckades vi endast med vartannat rekryteringsuppdrag. Frustrerande men rimligt när alla vill anställa samma resurser. Men vår story verkar gå mot ett lyckligt slut:
Under de senaste åren har bristsituationen blivit allt mer akut.
Ants leverans har under samma period gått från 50% till en unik nivå stabilt över 90%.

Hur rekryterar man bristkompetens inom IT?

Klicka på länken ovan eller kontakta oss får du veta.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!