#drömjobbetkickoff

Ants fikar ute i solen

#drömjobbetkickoff var årets tema på Ants Kickoff. Ants åkte på kickoff mellan den 15-16e september till Ulvhälls Herrgård i Strängnäs. Vi åkte i blandade grupper där ena halvan tog tåg och resten samåkte i bilar.

Middag på Ulvhälls Herrgård med hela Ants-gänget, temat var drömjobbet.

Trevlig middag med hela Ants – Code at Heart samlat

Ants VD Hugo och vice VD Carl-Johan inledde dagen med att föreläsa om Ants ”why”. Ants växer, något som är roligt, men som också bidrar till en del utmaningar. Detta öppnade upp för en workshop senare under dagen. Därefter tog Hugo vid och berättade om Ants nya affärsområde ”digital doers”. Många nya möjligheter som öppnas för oss antsare, där alla som vill utvecklas inom digital marknadsföring har möjlighet att göra det.
Efter föreläsningen var det naturligtvis dags för fika i solen där vi njöt av kanellängd ackompanjerat med kaffe.

Trevlig fika i solen tillsammans

Fika i solen tillsammans med alla kollegor

Vi fortsatte dagen med en workshop på temat ”drömjobbet” där vi alla skulle diskutera hur Ants kan fortsätta att vara en attraktiv arbetsgivare och samtidigt behålla vår fina arbetskultur i takt med vår tillväxt. Många bra idéer lyftes. Därefter fick vi i uppgift att skapa ett content för Ants som vi sedan skulle dela med oss av i storgrupp. Content fick vi skapa på vilket sätt som än behagade, vare sig det var att skriva en blogg, spela in en film eller uppdatera vår Linkedin. Resultatet visades upp i slutet av workshopen där många roliga förslag spelades upp och bidrog till en hel del skratt. Workshopen var slut och nu informerade kickoffgruppen oss att dagen började lida mot sin… *trumvirvel* gruppaktivitet! Vi delades in i olika matlag och skapade en fantastisk trerättersmiddag som vi alla var med och bidrog till.

Förrätt under bar himmel innan middagen avnjöts i matsalen

Härligt med förrätt utomhus på terassen

Resten av middagen satt vi i matsalen tillsammans i våra matlag. Kickoffgruppen hade skapat en alldeles egen mordgåta som vi fick lösa under middagen.

På det stora hela var dagen otroligt lyckad och i alla fall undertecknad åkte hem nästkommande dag med ett stort leende på läpparna.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!