Ants samarbetspartners på topplista

Universum har, genom att låta 35 000 medarbetare betygsätta sina nuvarande arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet, vilja att rekommendera sin arbetsgivare och sitt intresse för att byta jobb, tagit fram undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”.

Nyligen presenterades resultatet. Ants kan stolt meddela att två av våra samarbetspartners tog plats bland de 50 främsta i kategorin ”Stora arbetsgivare”. 3 hamnade på 17:e plats och Combitech på 43:e plats.

Universum har även låtit IT-proffs i början av sina karriärer svara på vilka företag de helst vill arbeta hos. 23 297 studenter från 30 universitet och högskolor har svarat på undersökningen ”Företagsbarometern”. Ants är stolta över att ha fyra av sina samarbetspartners med bland de 100 främsta på listan. Betsson, Tobii, 3 och ATG är samtliga bland de mest attraktiva arbetsgivarna när studenterna får säga sitt.

Vad som är viktigast bland de svarande studenterna är att kunna uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv samt att kunna få goda referenser för en framtida karriär.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.