Ants samarbetspartners på topplista

Ants samarbetspartners med i undersökningen "Sveriges bästa arbetsgivare"

Två av våra samarbetspartners hamnade på topp 50 i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsgivare”

Universum har, genom att låta 35 000 medarbetare betygsätta sina nuvarande arbetsgivare utifrån intern identitet, nöjdhet, vilja att rekommendera sin arbetsgivare och sitt intresse för att byta jobb, tagit fram undersökningen ”Sveriges Bästa Arbetsgivare”.

Nyligen presenterades resultatet. Ants kan stolt meddela att två av våra samarbetspartners tog plats bland de 50 främsta i kategorin ”Stora arbetsgivare”. 3 hamnade på 17:e plats och Combitech på 43:e plats.

Universum har även låtit IT-proffs i början av sina karriärer svara på vilka företag de helst vill arbeta hos. 23 297 studenter från 30 universitet och högskolor har svarat på undersökningen ”Företagsbarometern”. Ants är stolta över att ha fyra av sina samarbetspartners med bland de 100 främsta på listan. Betsson, Tobii, 3 och ATG är samtliga bland de mest attraktiva arbetsgivarna när studenterna får säga sitt.

Vad som är viktigast bland de svarande studenterna är att kunna uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv samt att kunna få goda referenser för en framtida karriär.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer