Ants i Italien

Nu är vi på Ants tillbaka efter några trevliga och lärorika dagar i Italien. Vi åkte till Canelli förra veckan för att bo på en vingård. Vi hade team buildning samt att ha workshops i en fin miljö. Vi pratade mycket om våra värdeord ”Samarbete, Ansvar och Innovation”. Men även våra värderingar och vad de innebär för oss. Efter att ha delat in oss i grupper så fick alla presentera vad de kommit fram till vilket sedan ledde till intressanta diskussioner.

Andra saker vi pratade om var hur man gör en bra säljpitch, vad som är speciellt med oss samt hur vi skulle kunna jobba med Employer branding. Förutom alla pass med jobbrelaterade ämnen så testade vi göra egen pasta, fick en rundtur på vingården La Martina, gick på spa och upptäckte närliggande områden.

En riktigt lyckad helg med andra ord.

Här nedan ser ni en av personerna på Ants som planerat Ants resa till Italien

https://youtu.be/nMdYUcVOEbU

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med IT-rekrytering, Executive Search eller HR Tech!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!