Ants IT – en del av byBrick

I april 2017 såldes IT-supportbolaget Ants IT till byBrick. All verksamhet och alla anställda fortsatte precis som tidigare. Fördelarna är att man lättare kommer kunna hantera alla åtaganden och arbetstoppar då Ants IT och byBrick tillsammans har mer resurser än var och en för sig.

Det innebär att Ants IT och Ants – Tech Recruiters nu går skilda vägar. Ants – Tech Recruiters lever vidare i det nuvarande formatet. Samma entreprenörer sitter vid rodret och på samma adress som tidigare.

Hugo Leichsenring och Carl-Johan Hamilton, som grundat och driver Ants-bolagen är positiva till förändringen och möjligheten till ökad fokus på Ants- Tech Recruiters.

”Vi är mycket glada att kunna fokusera fullt ut på Tech Recruiters. Speciellt glada är vi att varumärket vi byggt upp i Ants IT fortsätter att leverera IT-support i Stockholm och att alla anställda verkar glada och entusiastiska kring sin fortsatta resa tillsammans med byBrick.”

 

Till Ants IT

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.