DBA – Databasadministratör

Headhunting Stockholm

Rekrytera Databasadministratör

Att rekrytera en Databasadministratör, även kallat en DBA, är inte alltid det lättaste men vi på Ants har erfarenhet av just detta. Vi vet hur man tar sig igenom bruset i IT-branschen för att hitta, attrahera och rekrytera bra kandidater för just era behov. För att bidra till en bransch där rätt kompetens hamnar på rätt plats delar vi gärna med oss av vår expertis och och hjälper dig och din organisation med lyckad tillsättning och kompetensförsörjning.

Vad gör en Databasadministratör?

En Databasadministratör utformar och administrerar databaser för att optimera lagrande av stora mängder information. Det innebär att både ta databasens tillgänglighet och tekniska prestanda i beaktande för att garantera att databasen håller hög kvalité och effektivitet. En viktig uppgift är också att säkerställa att databasen upprätthåller säkerhetskrav och endast skapar tillgänglighet åt de som behöver den. För att skapa en hållbar databas jobbar databasadministratören både med dagligt underhåll och långsiktigt utvecklingsarbete. Det är även vanligt att jobba med drift av applikationer i ett nära samarbete med systemutvecklare.

Behöver jag en Databasadministratör?

Om ditt företag sitter på stora mängder information och behöver en resurs för att kvalitetssäkra dess lagrande kan rekrytering av en databasadministratör vara vägen att gå. Att få in en databasadministratör kan göra användandet av er information både effektivt och säkert. Vi på Ants har lång erfarenhet av att rekrytera i IT-branschen och sitter på kunskap gällande både den tekniska kompetensen för en DBA och hur vi kan attrahera de som besitter den.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer