Rekrytera DBA – Databasadministratör

Headhunting Stockholm

Rekrytera Databasadministratör med Ants

Att rekrytera en Databasadministratör, även kallat en DBA, är inte alltid det lättaste men vi på Ants har erfarenhet av just detta. Vi vet hur man tar sig igenom bruset i IT-branschen för att hitta, attrahera och rekrytera bra kandidater för just era behov. För att bidra till en bransch där rätt kompetens hamnar på rätt plats delar vi gärna med oss av vår expertis och och hjälper dig och din organisation med lyckad tillsättning och kompetensförsörjning.

Vad gör en Databasadministratör?

En Databasadministratör utformar och administrerar databaser för att optimera lagrande av stora mängder information. Det innebär att både ta databasens tillgänglighet och tekniska prestanda i beaktande för att garantera att databasen håller hög kvalité och effektivitet. En viktig uppgift är också att säkerställa att databasen upprätthåller säkerhetskrav och endast skapar tillgänglighet åt de som behöver den. För att skapa en hållbar databas jobbar databasadministratören både med dagligt underhåll och långsiktigt utvecklingsarbete. Det är även vanligt att jobba med drift av applikationer i ett nära samarbete med systemutvecklare.

Behöver jag en Databasadministratör?

Om ditt företag sitter på stora mängder information och behöver en resurs för att kvalitetssäkra dess lagrande kan rekrytering av en databasadministratör vara vägen att gå. Att få in en databasadministratör kan göra användandet av er information både effektivt och säkert. Vi på Ants har lång erfarenhet av IT-rekrytering och sitter på kunskap gällande både den tekniska kompetensen för en DBA och hur vi kan attrahera de som besitter den.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.
  Jag är intresserad av Ants tjänster som kund Jag är jobbsökande

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.