Drifttekniker

Rekrytera Drifttekniker

Att rekrytera en Drifttekniker kan vara en utmaning då det är en bred IT- roll i en bransch med stor kompetensbrist. Digitaliseringen har gjort att behovet av drifttekniker långt överstiger hur många det faktiskt finns att tillgå. För en lyckad rekrytering krävs det ett genomtänkt uppsökande arbete av kandidater med rätt kompetens.

Här kan vi på Ants vara en stor tillgång. Vi har erfarenhet av att både hitta, attrahera och rekrytera rätt kompetens till både stora och små företag. Känner ni att ni inte har kommit till läget att rekrytera en drifttekniker? kan vi även hjälpa er med att hyra drifttekniker. Vi säkerställer att ni landar en kandidat med rätt kompetens som passar just era behov.

Rekrytera drifttekniker med Ants

Vad gör en Drifttekniker?

Rollen som Drifttekniker är väldigt mångsidig, innebär ofta allt från nätverk och servrar till supportärenden, felsökning och vidareutveckling av infrastruktur. Vad en drifttekniker gör varierar därmed mycket beroende på hur behovet för stunden ser ut. Det ställer krav på kunskaper inom konfiguration, automatisering och proaktivt underhåll. Detta kan gälla användandet av system både internt och externt. Driftteknikern kommunicerar för att skapa en så sömlös drift som möjligt. Kan även vara att utbilda användare eller planera för nya system.

Behöver jag rekrytera en Drifttekniker?

Har ni fått nog av dåligt koordinerade IT lösningar, bristande eller utebliven planering inför framtiden utan någon att vända sig till? Då kan det vara läga att rekrytera drifttekniker. En sådan medarbetare kan erbjuda avlastning gällande datadrift, stort som smått, koordinering och uppdatering samt annat stöd gällande era IT system. Rollen går att anpassa efter era behov då Drifttekniker har en väldigt bred kunskap.

Om du behöver hjälp med att rekrytera Drifttekniker får du gärna läsa mer om vårt arbetssätt vid IT-rekrytering eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer