Vår historia

VI är nischade inom IT-rekrytering för att hitta IT specialister. VI hjälper till med rekrytering av utvecklare och drifttekniker.

Vårt ständiga fokus är alltid att hjälpa våra kunder med att attrahera och rekrytera utvecklare och drifttekniker.

Framgången föddes i en kris

För några år sedan var rekrytering en liten del av Ants verksamhet. En liten del som genomgick en kris. Efterfrågan på teknisk kompetens ökade explosionsartat men därmed blev det även allt svårare för oss att hitta och tillsätta de efterfrågade resurserna. När läget var som värst levererade vi knappt hälften av våra uppdrag och gjorde förluster. Kunderna var frustrerade men stannade kvar hos oss. De hade inget bättre alternativ. Hur skulle vi hitta utvecklare till våra kunder när bristen på dessa var så uppenbar? Det var här vår framgång föddes. Det var här vi fick vårt ”Unfair Advantage”. Det var inte att vi kom på hur vi skulle göra. Det var att vi plötsligt hade ett glasklart varför.

Den digitala revolutionen var under uppseglande och ett efter ett klev bolag fram och förändrade världen. Men för det behövde de specialiserad IT-kompetens. Många kom till oss och bad om hjälp. Därmed var vår Mission och Vision glasklar: om vi kunde minska kompetensbristen inom IT skulle vi bidra till en lösning på frågan som bromsar utvecklingen. Vi skulle göra ett viktigt avtryck i den globala teknikrevolutionen!

Sedan dess är vi Code at Heart. Vårt ständiga fokus är att hjälpa våra kunder att attrahera, utvärdera och tillsätta utvecklare och drifttekniker.

-Vi jobbar med bolag som står för framstående landvinningar i den digitala tidseran.

-Vår mission är vår drivkraft.

-Vi tillsätter över 96% av våra uppdrag.

Har bristen blivit mindre? Nej, större.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

    Läs mer