Idag har vi släppt tredje avsnittet av Techrekpodden. Det är en intervjupodcast där Ants Vice VD Carl-Johan Hamilton bjuder in intressanta profiler för att diskutera utmaningar med att bygga upp teknikavdelningar. Även rekrytering inom IT, digitaliseringen och mycket annat spännande.

I detta avsnitt har Carl-Johan träffat Sandra Lindberg, HR Manager på Quickspin!

Idag har vi släppt vårt andra avsnitt av Techrekpodden. Det är en intervjupodcast där Ants Vice VD Carl-Johan Hamilton bjuder in intressanta profiler för att diskutera utmaningar med att bygga upp teknikavdelningar. Även rekrytering inom IT, digitaliseringen och mycket annat spännande.

I detta avsnitt har Carl-Johan träffat Dag Wolters som medgrundare till Hello World, ett kodläger för barn.

Omslagsbild för techrekpoddens första avsnitt med Lisa Hartikainen från Tieto.

Första avsnittet med Techrekpodden är släppt! Denna veckas gäst är Lisa Hartikainen, Head of Employer Branding på Tieto.

Lisa Hartikainen är först ut som gäst i Techrekpodden. Idag har vi släppt första avsnittet. Techrekpodden är en intervjupodcast där Ants Vice VD Carl-Johan Hamilton bjuder in intressanta profiler. Tillsammans diskuterar de utmaningar med att bygga upp teknikavdelningar. Även svårigheter med rekrytering inom IT, digitaliseringen och mycket annat spännande.

I det första avsnittet har Carl-Johan träffat Lisa Hartikainen. Hon är Head of Employer Branding på Tieto. Lisa har gjort en raketkarriär – bara två år efter sin examen från Linköpings universitet tagit sig till den roll hon har idag. Samtalet kretsar mycket kring just Employer Branding och varför det är så viktigt idag för att kunna överleva den brist på IT som finns idag.

Det går även att lyssna på Acast, Podcaster och Spotify!

(Lyssna på avsnitt 2 här)

Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️


    Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.