Sourcing

Dagens arbetsmarknad gör att vi idag behöver uppsöka talanger till våra företag, snarare än att förlita oss på inkommande ansökningar. Tidigare anlitades rekryteringsbolag för bedömning och utvärdering av kandidater, vilket fortfarande är viktigt men otillräckligt om intervjustolen står tom. Som verkande bolag i IT-branschen har vi under flera års tid jobbat med att söka upp passiva kandidater till våra kunder.

Executive Search Stockholm med Ants

Vi har utformat en utbildning i IT-sourcing där vi varvar teori och diskussion med praktiska övningar för att ge er verktygen att hitta de bästa talangerna inom IT. Under utbildningens gång behandlar vi:

 • Sourcingplan och förberedelse
 • Få ut mer av Linkedin Recruiter
 • Sourcing via Google och Github
 • Bygg effektiva booleans
 • Kontaktmetoder, tillvägagångssätt för att attrahera kandidater
 • Smarta verktyg och plugins

Syftet är att ge kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för att komma igång och lyckas med sourcing. Vi går igenom kursmoment som berör grundprinciper och arbetsmetoder för att framgångsrikt hitta och attrahera er målgrupp. Efter genomförd utbildning har du konkreta verktyg och tips för att lyckas hitta och attrahera bristkompetenser i din IT-rekrytering. 

Utbildningen är riktad både mot dig som inte har suttit med sourcing tidigare, eller gått över till att fokusera på IT-sektorn. Den är även nyttig för dig som jobbat med sourcing ett tag och behöver nya insikter och inslag i ditt dagliga arbete. Utbildningen kan erbjudas både som en paketerad utbildning som är mer generell men även som en skräddarsydd utbildning där vi tillsammans med er anpassar utbildningens innehåll och struktur efter era behov. I den skräddarsydda utbildningen kan även några av våra andra kompetensområden ingå, vänligen se dem här: Skräddarsydda utbildningar för ditt företag

Fyll i kontaktformuläret nedan om ni vill lära er mer om sourcing.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 


  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️


   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.