Intervjuteknik

Konsten att få fram väsentlig och kompetensbaserad information ur ett intervjutillfälle är något som vi har finslipat under våra många år i branschen. Genom den här utbildningen har vi samlat vår kompetens inom ämnet för att hjälpa er som bolag att få ut det mesta av era intervjuer.

Chefsrekrytering i Göteborg

Intervjutillfället är inte bara en möjlighet för er att samla information om en kandidat och se hur väl den matchar in på den profilen ni söker, det är även ett tillfälle för er att sälja in er själva som bolag och skapa ett intresse hos kandidaten. Under utbildningstillfället går vi bland annat igenom:

 • Hur man sätter upp en effektiv rekryteringsprocess med dess intervjusteg
 • Vilka delar som kan ingå i varje steg för att få ut så mycket som möjligt
 • Ta fram ett underlag för intervjumall som ni kan använda i era processer
 • Kompetensbaserad intervjuteknik
 • Vanliga fällor man kan gå i
 • Do’s and Don’ts

Vi hjälper er med konkreta verktyg för att kunna skapa och bibehålla en så träffsäker rekryteringsprocess som möjligt med fokus på just intervjuerna. Inte bara det ni ska tänka å under själva intervjun men också vad ni bör tänka på före och efter en intervju. Vi hjälper även dig som inte är tekniskt lagd hur man kan utvärdera teknisk kompetens med olika verktyg – Så att ni har bästa möjliga underlag att kunna ta ett beslut på.

Utbildningen är inte bara riktad mot er TA/rekryteringsfunktion utan är i många fall utförd mot utvecklare, team leads eller andra intressanter som inte sitter med rekrytering dagligen. Utbildningen kan erbjudas både som en paketerad utbildning som är mer generell men även som en skräddarsydd utbildning där vi evaluerar er process idag och kommer med våra insikter, både gällande intervjutekniken men även det material ni använder. I den skräddarsydda utbildningen kan även några av våra andra kompetensområden ingå, vänligen se dem här: Skräddarsydda utbildningar för ditt företag

Fyll i kontaktformuläret nedan om ni är i behov av att förbättra er intervjuteknik, eller läs mer om hur vi jobbar med rekrytering. 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret om du är i behov av IT-rekrytering eller har andra frågor.
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 


  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️


   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.