Digital Sourcing Hour

Headhunting i Göteborg

Det här eventet har redan varit. Kolla in på vår eventsida för att se aktuella event.

 

Onsdagen den 3 november håller vi i en digital diskussionsforum om sourcing av IT-kompetens. Vi vet att teknikmarknaden har ett stort kompetensgap som gör att vi rekryterare får arbetar hårt för att lyckas i vår sourcing. Det handlar inte bara om att hitta den perfekta kandidaten, utan också att göra det på ett så effektivt och kvalitativt sätt som möjligt. Låt oss dela våra tankar, insikter och tillsammans bli bättre på att sourca kandidater inom tech.

För att känna en personlig koppling mellan oss har vi gjort detta evenemang mindre så att vi alla känner oss bekväma att dela med oss. Vi tillhandahåller ämnena, men samtalen som följer är upp till oss alla att delta i.

Registrera dig nu för att säkra din plats!

sourcing hour med Ants

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.
  Jag är intresserad av Ants tjänster som kund Jag är jobbsökande

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.