Digital Copywriting Hour

Headhunting Göteborg

Det här eventet har redan varit. Klicka här för att se våra nästkommande event.

Onsdagen den 1 december håller vi en Digital Copywriting Hour om hur vi kan vara kreativa när vi kontaktar kandidater och få in fler svar. Vi kommer specifikt att fokusera på det inledande steget i kontakten, men också hur man kan arbeta med uppföljningar som också kan skapa intresse från kandidaten. Vi vet alla att IT-branschen har en enorm kompetensbrist som får oss rekryterare att arbeta hårt för att få kandidaternas uppmärksamhet. I vår Copywriting Hour delar vi våra tankar och insikter om hur vi når ut till kandidater för att tillsammans bli bättre.

För att få en personlig koppling mellan oss har vi gjort detta evenemang mindre så att vi alla känner oss bekväma att dela med oss. Vi tillhandahåller ämnena, men diskussionerna som följer är upp till alla deltagare. Om du missar det här eventet behöver du inte oroa dig, vi har fler Digital Hours på gång.

Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Följ vårt nyhetsbrev

  Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

  Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

  Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.