Digital AI Hour

23 februari kl. 09:00-10:00 | Digital via Microsoft Teams

Digital AI Hour

Starta morgonen med att prata om AI med oss på Ants!

Den 23 februari kl 09:00 bjuder Ludvig Nilsson och Emil Oskarsson in till Digital Hour för diskussion om AI och hur dess framfart influerar våra organisationer i allmänhet, och rekryteringsbranschen i synnerhet. Vi kommer djupdyka ner i frågor som berör säkerhetsaspekterna kring AI och om det finns någon best practice kring hur man ska tänka? Och hur implementerar och integrerar man egentligen ett arbetsätt som drar nytta av AI i sin organisation?

Vill du vara med och utforska detta ämne tillsammans med branschkollegor? Anmäl dig och dela dina tankar och erfarenheter med likasinnade.

Under timmen kommer vi djupdyka i följande frågeställningar:

  • Hur har ni integrerat AI i er organisation idag?
  • Hur hanterar ni GDPR/säkerhets aspekter som kommer med AI?
  • Vilka riskfaktorer upplever ni finns? (t.ex. kandidatinfo, känslig info från kunder, känslig intern info, spara ner data)
  • På vilket tillvägagångssätt har ni fått er organisation att omfamna/välkomna AI?Onboarding? Kurser? Learning/utbildning?

Allt du behöver veta om Digital Hour

💰 Detta evenemang är helt kostnadsfritt.

⏱️ Du hamnar automatiskt på en väntlista.

🗓️ Om du får en plats kommer du att få ett välkomstmejl och en inbjudan till ett Teams-möte.

👥 Vill du ta med en kollega? Absolut, se bara till att de registrerar sig själva!

 

Intresseanmäl dig via formuläret nedan. Du kommer hamna på en väntlista och kommer få ett mejl om du fått en plats till eventet med en digital länk.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Intresseanmäl dig här!

Det här eventet har varit.

Digital Hour är ett koncept där vi digitalt under en timme möter branschkollegor för att dela tankar, insikter & erfarenheter om ett visst ämne.

Moderatorer

Ludvig N

Ludvig Nilsson

Executive Recruitment Consultant

ludvig.nilsson@ants.se Linkedin
Emil O

Emil Oskarsson

Talent Acquisition Consultant

emil.oskarsson@ants.se Linkedin

Ludvig Nilsson är en av våra Executive Recruitment Consultants här Ants och leder vår interna AI-grupp. Ludvig har arbetat med AI sedan start och är drivande i arbetet med att ta fram Ants AI strategi och i att hitta och integrera nya AI-lösningar internt.

Emil Oskarsson är en av våra Talent Acquisition Consultants här Ants och är medlem i Ants interna AI-grupp. Emil är extra insatt i vårt arbete med AI-verktyget Metaview och ChatGPT.

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

Läs mer

Följ vårt nyhetsbrev

Som specialister inom techrekrytering är vi välpositionerade för att ge dig insikter och värdefulla råd om hur du kan attrahera och behålla de bästa talangerna inom techbranschen.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du bl.a. att få förtur till vissa av våra event. Vi delar också med oss av tips och insikter från vår erfarna experter som du kan ta med dig in i ditt dagliga arbete.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ses vi i inkorgen inom kort!