Vlogg: Kickoff på Scandic Continental

I februari var det dags för Ants årliga vår kick-off!

Den här gången befann vi oss på Scandic Continental i Stockholm där vi under en eftermiddag hade workshops om två viktiga ämnen. Först passade vår VD Hugo och Vice VD Carl-Johan på att berätta mer om Ants historia och vad deras vision för företaget är. Vi växer hela tiden och därför är det bra att med jämna mellanrum påminna de som varit med ett tag men också våra nya anställda om våra framtidsmål.

Första workshopen handlade om Ants EVP (Employer Value Proposition) samt värdeord – idag Show Heart, Take Action och Find the Future. När dessa värdeord sattes bestod Ants av ca 20 anställda och idag är vi fler än 50 stycken, så det var dags att se över våra värdeord och om de behöver uppdateras, vilket vi gjorde genom en kreativ workshop med mycket glitter och färgpennor. Kick-offens andra workshop hade också ett viktigt ämne, nämligen innovation. Här diskuterade vi olika former av tipsprogram och aktiviteter kring rekommendationer vi kan introducera hos kunder men även internt för att öka antalet tillsättningar.

Efter detta bjöds det på härlig middag på hotellets restaurang och för dom som ville kunde man avsluta kvällen på Scandics takbar.

Tack till Anton, Elin och Sofia som anordnade årets kickoff. Kolla in klippet nedan där de berättar om dagen:

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.