Årets resa gick till Edinburgh

Ants tidigare resor har gått till varmare breddgrader då vi var i Italien 2016 och Spanien 2017. När vi fick reda på att årets resmål var Edinburgh packade vi regnjackorna och satte oss på planet för att sedan landa i ett soligt (!) och varmt Edinburgh. Vi fick fyra fantastiska dagar utan en droppe regn och fick se Skottlands huvudstad från sin bästa sida.

Temat för årets resa var nya karriärvägar. Vid två workshops diskuterade vi hur det ska vara möjligt att utvecklas och hitta nya karriärvägar på Ants och samtidigt kunna erbjuda våra kunder nya värdefulla tjänster. Vi fick med oss många bra idéer hem från Skottland som vi kommer ha nytta av längre fram.

Resan bjöd utöver fint väder och nyttiga workshops på bland annat en stadsvandring som avslutades på Edinburgh Castle, whiskeyprovning, haggis, Arthurs seat, shopping och en tur ner i stadens katakomber.

 

 

 

Hör gärna av dig!

Fyll i formuläret så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!
Söker du jobb eller praktik? Kolla in vilka roller vi rekryterar här. 

  Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.

  Läs mer

  Hej, och välkommen att signa upp dig till Ants nyhetsbrev! 👋

  Vi gillar att kunskapsdela och vill gärna göra det med dig! Om du signar upp på vårt nyhetsbrev kommer du en gång i månaden få ta del av våra bästa tips och insights om techrekrytering och techbranschen.

  Fyll i din mejladress så ses vi i inkorgen inom kort! ✉️

   Jag har läst och samtycker till användarvillkoren.